Wie zijn wij?

Lesley Balk Zand & Grind | Straat & Grondwerk | Afvalinzameling & Containerverhuur is gevestigd te Emst. Een professioneel bedrijf voor al uw diensten waar wij in gespecialiseerd zijn. Wij staan voor kwaliteit, kennis en vakmanschap.  

Zand & Grind | Straat & Grondwerk | Afvalinzameling & Containerverhuur

L. Balk verricht diverse graaf,- straat- en grondwerkzaamheden voor de particuliere en de zakelijke markt. Daarbij te denken aan: het verhuren van onze mobiele machines bemand, het aanleggen van tuinen,- opritten,- en wegen.

Naast diverse verhuur,- en grondwerkzaamheden richten wij ons ook op de verkoop van gerelateerd straatwerk materialen zoals zand/grind,- opsluitbanden,- honinggraatmatten,- en verdere producten.

Wij zijn gespecialiseerd in: Verhuur mobiele graafmachines voor grote aannemers en particulieren. Grondwerk,- Bestrating van wegen,- opritten/inritten,- aanleggen van sierbestrating van uw tuin,- of een bouwput uitgraven. Eventuele andere werkzaamheden staan wij open.

Wij staan voor kwaliteit, kennis en vakmanschap.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in 'Verhuur mobiele graafmachine,- Straat en Grondwerkzaamheden' maar wij doen nog veel meer...
Wij verzorgen ook containerverhuur voor uw afval.
Wij zijn een erkend inzamelpunt bij de NIWO voor alle soorten afval.

Kortom een allround bedrijf!


Wat kunt u van ons verwachten?


Bent u nieuwsgierig naar wat wij u kunnen aanbieden en wat wij verkopen?
Neem dan gerust een blik op onze website.

Voor vragen verwijzen wij u door naar ons contact formulier. Wilt u ons liever telefonisch bereiken? Dit kan op onze openingsdagen maandag t/m vrijdag van 07.30-17.00 uur en op zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 08.00 uur en 12.00 uur.

Wij zijn super trots op ons prachtige bedrijf en hopen nog vele mooie jaren u als klant goed van dienst te kunnen zijn!